doTERRA

В днешния свят на високи разходи за здравеопазване и изкуствени лекарства милиони хора се завръщат сред природата, за да намерят облекчение от ежедневните проблеми със здравето. Докато растенията се използват от хилядолетия за борба с болестите и за подпомагане на облекчаването на болката и дискомфорта, хората едва сега започват да преоткриват някои от невероятните ползи за здравето на чистите, естествени етерични масла.

Esseterre е най-голямата дестилерия в България, чиито дейности, свързани със земеделието и дестилационния процес, са съсредоточени в град Добрич, на 50 километра северно от Варна, където е основния център на производството на лавандула. Към момента Esseterre управлява 37 различни дестилационни съоръжения за производство на множество масла.

Защо да изберем етеричните масла на doTERRA Преведено от латински doTERRA означава „Дар на Земята”! С годините природните начини за подобряване на здравето и живота се наричат „алтернативни”, а за голяма част от човечеството тези алтернативи са основен начин на живот.
WebShop System