doTERRA

Защо да изберем doTERRA

11.12.2019 15:39
Защо да изберем етеричните масла на doTERRA Преведено от латински doTERRA означава „Дар на Земята”! С годините природните начини за подобряване на здравето и живота се наричат „алтернативни”, а за голяма част от човечеството тези алтернативи са основен начин на живот.

Тестване – чистота

Колкото по-чисто е етеричното масло, толкова по-мощни са резултатите, които получаваме от ползването му. Много етерични масла, достъпни за закупуване, не са чисти. Често те съдържат запълващи агенти или други елементи, които разреждат и променят чистотата, като по този начин намаляват здравословните качества на маслото. За да гарантира, че маслата, които използвате са чисти, doTERRA и екип от висококвалифицирани специалисти формулираха успешна процедура за тестване, която квалифицира маслата doTERRA като уникално чисти и без замърсители. Този протокол за качество се нарича CPTG сертифициран чист терапевтичен клас (CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®).

По време на CPTG процеса, всяка партида масла се подлага на задълбочени и строги тестове, които гарантират чистотата, потентността и консистенцията на етеричните масла. Тъй като качествените масла дават много възможности на хората и семействата, doTERRA прави техен приоритет да ви предостави възможно най-чистите и ефективни масла. С всеки продукт doTERRA можете да сте сигурни, че получавате най-висококачествените етерични масла и че са спазени всички ефективни стандартни методи за тестване са създадени с мисъл за вас и вашите близки.

Отглеждане – Потентност

Друг важен елемент при осигуряването на качествено етерично масло е гарантирането на максимална ефективност. За да може етеричното масло да получи силна потентност, растението, от което произхожда, трябва да се отглежда в подходящата среда. Когато растенията се отглеждат в оптимална почва, температура и климат, те изграждат по-високо качество на потентност в етеричното масло.

За да поддържат това ниво на потентност, doTERRA се свързва с опитни фермери по целия свят, които изцяло знаят как да отглеждат растения в родната си среда. Този процес се нарича отглеждане. Процесът на отглеждане гарантира че растенията се отглеждат правилно и реколтата се събира в най-подходящия за това момент от фермерите, които имат необходимите знания трупани с труда на поколения назад във времето. След като растенията достигнат своя разцвет, те се събират и внимателно се дестилират от занаятчиите, като правят масла, които са потентни, плътни и чисти.

КАК ПОМАГАТЕ НА ДРУГИ, КОГАТО ИЗПОЛЗВАТЕ ЕТИЧНИ МАСЛА doTERRA

Процесът на отглеждане на doTERRA има за цел да осигури етерични масла с висока потентност, както и да създаде индустрия, която повишава и вдъхва надежда в селскостопанските общности по целия свят. Този процес се нарича Co-Impact Sourcing.®

В пропитата от топлина земи на Хаити десетки хиляди дребни земеделски стопани работят усърдно, за да осигурят храна за себе си и семействата си. На тези местни занаятчии обаче често им плаща непоследователно или несправедливо за работата им и са принудени да живеят живот на бедност. С привеждането на инициативата doTERRA Vetiver в Хаити, doTERRA успя да отгледа ветивер в оптималната си среда и да осигури на тези квалифицирани земеделски производители устойчив поток от приходи за тяхната упорита работа на полетата от ветивер. doTERRA Co-Impact Sourcing помага на тези местни занаятчии да осигурят семействата си, да получат устойчива работа и да имат надежда в бъдещето си. Хаити е само една от многото общности за съвместно въздействие, които doTERRA помагат по целия свят.

Когато купувате продукт от doTERRA, вие получавате не само изключителен продукт, но и вие ставате част от движението Co-Impact Sourcing, което благославя и променя живота по целия свят.

WebShop System