Think smart

За нас

За да бъде отново новатор в своята мисия за семейната грижа, екипът на My Care Bulgaria реши да създаде и предостави на своите приятели и клиенти един нов продукт, а именно Школата за развитие „Think Smart.

Тук ползотворна среща ще си дадат нашият мотивиран екип от професионалисти в областта на ранното детско развитие, логопедичната терапия и психологичното консултиране и тези от Вас и Вашите семейства, които желаят да могат да общуват пълноценно, да развиват творческия си потенциал и да изградят  оптимално  личностните си качества и умения.

Нашата визия

Основен приоритет на Школата за развитие „Think Smart е изграждането на хармонична и ползотворна връзка между клиентите и екипа от специалисти. Спазвайки етичните норми на професията, ние работим върху изграждане на приятелска обстановка, в която заедно да се чувстваме пълноценни и можещи, мотивирани и знаещи. Нашата визия е да извлечем максималното от общия ни личностен потенциал. Вярваме, че „заедно знаем и можем повече”!

Нашата мисия

В съвременното забързано ежедневие всеки от нас има нужда да бъде разбран, да се изяви, да общува, да се усамоти,  да твори, да докаже себе си чрез своите знания, умения и постижения. Всеки от нас изпитва социална, психологическа и комуникативна необходимост, като те са ключови за личностното ни развитие. Именно това е и мисията на Школата за развитие „Think Smart – да помогне на своите приятели да общуват и да се развиват докато творят и се забавляват. Защото важните сме всички ние, заедно тук и сега!

WebShop System