ГЕНЪТ IFS

ГЕНЪТ IFS
19,00 лв
В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Данни
Детайли
Визия за здраве от Инес Субашка
Генът IFS ще ви даде инструментите, с които да реализирате потенциала си и да изваете физиката си, такава каквато я искате, без да се подлагате на лишения и ограничения. Лишения трябват там, където липсват знания. Да знаеш е равнозначно на свободата да избираш. Няма нужда да се чувствате като жертви на своите желания и апетит. За да победиш нещо, трябва да го разбереш. Генът IFS ще ви помогне да разберете тялото си и неговите нужди. Превърнете се в предприемач на собственото си тяло – живейте и се чувствайте не така, както „трябва“, а така както заслужавате!

Инес Субашка: Моята книга няма срок на годност. Тя не е формула за 14 дена или за месец, която да ти обещава, че най-накрая ще се побереш в дънките от миналата зима. Моята книга предоставя знания и информация. Не те правят зависими от диета или човек, а отключват в теб твоят собствен потенциал да бъдеш и да изглеждаш така, както искаш.

Не се обръщам към вас, за да ви кажа, че моят начин на хране¬не е абсолютната печеливша формула, която помага на всички. Обръщам се към вас като откровен и мъдър приятел, който има желание да изтъкне фактите, а после да ви даде свобода и време да мислите, да осъзнавате, да си задавате въпроси, за да може сами да откриете своята истина. Аз само ще се опитам да ви покажа знаците, които ще ви преведат през пътя към вашата истина, към вашия хранителен режим и към вашия здравословен начин на живот.

Обещавам ви, че аз ще бъда просто водачът, който ще дър¬жи фенерчето, осветяващо пътя ви, и ще помогна да откриете истините, които често съзираме едва когато подходим към живота без маски и лъжи, а с нестихващо желание да знаем, и с вътрешното усещане, че сме създадени, за да осъществим без¬граничния си потенциал.
Данни
Артикулен номер
328595
WebShop System