Автоимунен палео протокол

Автоимунен палео протокол
Страдате ли от усложнено заболяване, което изисква медицински интервенции, медикаменти или хранителни добавки? Д-р Балантайн ще ви обясни кои са най-полезните медицински изследвания, терапии и хранителни добавки (както и кои са най-неефикасните), за да ви помогне да започнете диалог с лекаря си. Именно поради тези причини Палео подходът е най-подходящият източник на информация за всеки, който живее с автоимунно заболяване. Защо да страдате и секунда повече? Върнете си здравето с Палео подходът!
55,00 лв
В любими
Препоръчай
Отпечатай
Сравни
Въпрос за продукта
Детайли
Данни
Детайли
Палео подходът е първата книга, в която се обяснява как палео храненето може да се адаптира, за да се постигне пълно възстановяване от автоимунни заболявания. Прочетете я и ще разберете с какво можете да се храните, за да успокоите имунната си система, да намалите възпалението и да помогнете на организма си да се излекува сам. Научете кои прости промени в начина на живот – заедно с промените в начина на хранене – ще ви помогнат най-много да подобрите здравето си. Разберете защо някои храни, рекламирани като „здравословни“ – например пълнозърнестите продукти, соята и нискомаслените млечни продукти, могат да допринесат за възникването на автоимунните заболявания.

Да ви поставят диагноза автоимунно заболяване, може да ви се стори като доживотна присъда, но ако спазвате палео подхода, можете отново да се почувствате добре. Д-р Балантайн, PhD сглобява всички парченца от автоимунния пъзел, като дава експертни съвети как да адаптирате храненето, съня и физическата си активност към уникалните нужди на тялото си. Няма да се налага да се чудите как да подходите – благодарение на пълните списъци с храни ще успеете да приспособите менюто си към своите индивидуални нужди, как да определите кои храни ви понасят, т.е. кои от тях можете отново да въведете, след като възвърнете здравето си. Простите стратегии за промени в начина на живот, включително малките стъпки, които могат да окажат голямо влияние, ще ви помогнат да осъществите най-важните промени по пътя към здравето.
Данни
Артикулен номер
921950
WebShop System